sâmbătă, 3 noiembrie 2007

Canal privat Google pe YouTube

Google si-a lansat un canal privat pe YouTube, prezentand clipuri cu caracter informativ sau luari de cuvant ale diversilor factori de decizie din cadrul companiei. Unul dintre ele, denumit "Google Search Privacy: Plain and Simple" prezinta in pasi logici si simpli ce fel de informatii sunt adunate de serverele Google, precum IP-urile si cookies, atunci cand se face o cautare pe Google.

Aceeasi descriere ofera cateva lamuriri si despre urmatorul content video al canalului privat Google pe YouTube: "In cadrul clipurilor viitoare vom vorbi de ce Google pastreaza log-urile, ce informatie inregistram cand te loghezi la un cont Google si ce pasi trebuie facuti pentru a creste gradul de securitate cand navighezi pe Internet".

Scopul declarat al celor de la Google este la fel de clar enuntat si pe blogul lor, mai exact sa informeze despre politicile de securitate si initiativele companiei, pentru a le permite utilizatorilor sa fie informati in momentul in care iau o decizie referitoare la utilizarea produselor Google.

Niciun comentariu: